Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Výrobce potravin 29-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Výrobce potravin 29-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Technologie potravin 29-41-L/51 | 2021–22 | 2 roky | 0 | |||
denní | 0/0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené