Typ školy: | Soukromá |
---|
Stravování ve školní jídelně základní školy. Nástavbové denní studium: 29-41-L/51 pro vyučené v oboru: kuchař- číšník, řezník-uzenář, výrobce potravin. Dálkové studium pro uchazeče se základním vzděláním v oborech: kuchař-číšník, cukrář, řezník-uzenář, pivovarník-sladovník. Konzultace liché středy od 14.00-20.00 hod.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Výrobce potravin 29-51-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
denní | 0/0 | |||||
Výrobce potravin 29-51-H/01 | 2022–23 | 3 roky | 0 | |||
dálkové | 0/0 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Technologie potravin 29-41-L/51 | 2022–23 | 2 roky | 0 | ČJ, M | ||
denní | 0/0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.