Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 30 | |||
denní | 61/30 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 30 | |||
denní | 48/20 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 15 | |||
denní | 40/15 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 30 | |||
denní | 48/15 | |||||
Prodavač 66-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 15 | |||
denní | 22/10 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2025–26 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 50/30 | |||||
Informační technologie 18-20-M/01 | 2025–26 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 82/30 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2025–26 | 2 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 80/30 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika