Typ školy: | Veřejná |
---|
Dny otevřených dveří: 9. a 10.10.2020, 6. a 7.11.2020, 4. a 5.12.2020, 8. a 9.1.2021, 5. a 6.2.2021, vždy v pátek 12 - 16 hod., sobota 8 - 12 hod. Prohlídka školy je možná i mimo DOD po tel. domluvě. Ubytování a stravování je zajištěno v DM asi 300 m od školy. Škola pořádá přípravné kurzy k př.zkouškám. Nově nabízíme workshopy a semináře v oblasti potravinářství, životního prostředí, ekologie a odpadového hospodářství pro žáky a učitle ZŠ. Jsme škola s více jak stoletou tradicí nabízející maturitní, vyšší odborné i bakalářské studium profilované do oblasti potravinářství.Profilové předměty: chemie, biologie a mikrobiologie (s lab. cvičeními), biochemie a technologie potravin. Součástí učebních plánů jsou praxe a stáže v ČR i zahraničí (Francie, Itálie).
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Analýza potravin 29-42-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 17 | ČJ, M | ||
denní | 31/18 | |||||
Technologie potravin 29-41-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 17 | ČJ, M | ||
denní | 18/16 | |||||
Vyšší odborné vzdělání | ||||||
Analýza potravin 29-41-N/02 | 2021–22 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Analýza potravin 29-41-N/02 | 2021–22 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 | |||||
Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2021–22 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2021–22 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 | |||||
Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2021–22 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2021–22 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.