| Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
| Střední vzdělání s maturitou | ||||||
| Analýza potravin 29-42-M/01 | 2026–27 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
| denní | 44/19 | |||||
| Technologie potravin 29-41-M/01 | 2026–27 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
| denní | 17/5 | |||||
| Vyšší odborné vzdělání | ||||||
| Analýza potravin 29-41-N/02 | 2026–27 | 3 roky | 0 | |||
| denní | 0/0 | |||||
| Analýza potravin 29-41-N/02 | 2026–27 | 4 roky | 0 | |||
| kombinované | 0/0 | |||||
| Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2026–27 | 3 roky | 0 | |||
| denní | 0/0 | |||||
| Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2026–27 | 4 roky | 0 | |||
| kombinované | 0/0 | |||||
| Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2026–27 | 3 roky | 0 | |||
| denní | 0/0 | |||||
| Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2026–27 | 4 roky | 0 | |||
| kombinované | 0/0 | |||||
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika