Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Analýza potravin 29-42-M/01 | 2024–25 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 43/30 | |||||
Technologie potravin 29-41-M/01 | 2024–25 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 15/15 | |||||
Vyšší odborné vzdělání | ||||||
Analýza potravin 29-41-N/02 | 2024–25 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Analýza potravin 29-41-N/02 | 2024–25 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 | |||||
Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2024–25 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Technologie a hygiena potravin 29-41-N/03 | 2024–25 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 | |||||
Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2024–25 | 3 roky | 10 | |||
denní | 0/0 | |||||
Zpracování mléka 29-41-N/04 | 2024–25 | 4 roky | 10 | |||
kombinované | 0/0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika