Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání bez výučního listu a maturity | ||||||
Praktická škola dvouletá 78-62-C/02 | 2021–22 | 2 roky | 6 | |||
denní | 4/4 | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 30 | |||
denní | 36/19 | |||||
Jezdec a chovatel koní 41-53-H/02 | 2021–22 | 3 roky | 20 | |||
denní | 23/14 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 50 | |||
denní | 39/20 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 15 | |||
denní | 8/0 | |||||
Potravinářská výroba 29-51-E/01 | 2021–22 | 3 roky | 17 | |||
denní | 7/2 | |||||
Prodavač 66-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 30 | |||
denní | 20/15 | |||||
Stravovací a ubytovací služby 65-51-E/01 | 2021–22 | 3 roky | 17 | |||
denní | 10/7 | |||||
Strojírenské práce 23-51-E/01 | 2021–22 | 3 roky | 17 | |||
denní | 5/4 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2021–22 | 4 roky | 25 | ČJ, M | ||
denní | 10/5 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 60 | ČJ, M | ||
denní | 45/24 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2021–22 | 2 roky | 25 | ČJ, M | ||
denní | 13/11 | |||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2021–22 | 3 roky | 20 | ČJ, M | ||
dálkové | 0/0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika