Typ školy: | Veřejná |
---|
Dny otevřených dveří: 13.11. 2024, 12.12. 2024, 14.1. 2025, 5.2. 2025. Moderní gastronomické učebny a cukrářské dílny, interaktivní výuka, možnost získání licencí a osvědčení v rámci kurzu. Praxe na prestižních pracovištích v tuzemsku i v zahraničí (Itálie, SRN, Řecko, Slovensko, Maďarsko, Francie). Možnost získání mezinárodního certifikátu IES a Europass. Ubytování hotelového typu. Stravování v areálu školy. Cena snídaně 26 Kč, oběda 48 Kč a večeře 38 Kč. Ubytování, vlastní domov mládeže.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 45 | |||
denní | 88/30 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 45 | |||
denní | 106/32 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 25 | |||
denní | 17/9 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2025–26 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 35/12 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2025–26 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 88/28 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.