Typ školy: | Veřejná |
---|
DOD 10.11. 2020, 9.12. 2020, 14.1. 2021, 13. 2. 2021. Moderní gastronomické učebny a cukrářské dílny, interaktivní výuka, možnost získání licencí a osvědčení v rámci kurzu. Praxe na prestižních pracovištích v tuzemsku i v zahraničí (Itálie, SRN, Řecko, Slovensko, Maďarsko, Francie). Možnost získání mezinárodního certifikátu IES a Europass. Ubytování hotelového typu. Stravování v areálu školy. Cena snídaně 17 Kč, oběda 35 Kč a večeře 28 Kč. Ubytování, vlastní domov mládeže.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 60 | |||
denní | 41/40 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 30 | |||
denní | 45/40 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 15 | |||
denní | 0/0 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 15 | |||
denní | 0/0 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 15 | |||
denní | 5/0 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 20 | |||
denní | 12/12 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2021–22 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 24/21 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 20/18 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.