Typ školy: | Veřejná |
---|
Dny otevřených dveří: 15.11., 14. 12., 2022, 18. 1., 15. 2. 2023 . Moderní gastronomické učebny a cukrářské dílny, interaktivní výuka, možnost získání licencí a osvědčení v rámci kurzu. Praxe na prestižních pracovištích v tuzemsku i v zahraničí (Itálie, SRN, Řecko, Slovensko, Maďarsko, Francie). Možnost získání mezinárodního certifikátu IES a Europass. Ubytování hotelového typu. Stravování v areálu školy. Cena snídaně 20 Kč, oběda 40 Kč a večeře 31 Kč. Ubytování, vlastní domov mládeže.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 60 | |||
denní | 53/53 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 60 | |||
denní | 50/50 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 20 | |||
denní | 4/4 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 17 | |||
denní | 14/14 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2023–24 | 4 roky | 60 | ČJ, M, OP | ||
denní | 47/32 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2023–24 | 4 roky | 60 | ČJ, M, OP | ||
denní | 44/32 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika, OP = obecné studijní předpoklady
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.