Typ školy: | Soukromá |
---|
Dny otevřených dveří: 23. 11. 2023, 25. 1. 2024. "Škola roku 2017" dle hodnocení AHR ČR. Moderní odborné učebny. Trendy ve vzdělávání, perfektní příprava ke st. maturitě, tuzemské praxe na prestiž. akcích, zahraniční praxe s kapesným, stud. materiály zdarma, sponzoring školného. Žáci na odborných praxích v zahraničí v Evropě a USA získávají profesní dovednosti a kapesné. Nabídka odb. kurzů: Čokoláda, Studená kuchyně, Vyřezávání ovoce a zeleniny, Sommeliérství, Barmanství, Baristika. Certifikace: Europass. Profesní kvalifikace: Po úspěšném absolvování profesní kvalifikace a záv. zkoušky v daném oboru lze získat výuční list (kuchař, číšník). Mezinár. spolupráce: Pravidelné zapojení školy do mezinár. programů.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2024–25 | 4 roky | 60 | ČJ, M, PO | ||
denní | 73/57 | Prospěch: 2,0 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika, PO = pohovor
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.