Typ školy: | Veřejná |
---|
Dny otevřených dveří se budou konat prezenční i on-line formou v pátek 25.11.2022 od 9:00 do 17.00 a ve středu 11.1.2023 od 9:00 do 15:00. Aktuální informace budou na www.hsplzen.cz. Kontaktní pracovníci: Ing. J. Radová a Mgr. J. Holeček (hl. budova U Borského parku 3), Mgr. R. Machová (odlouč. pracoviště Bendova 22). Výuka oborů ŠVP Hotelnictví a cestovní ruch, ŠVP Kuchař, ŠVP Číšník, servírka a ŠVP Gastronomie probíhá v hl. budově školy - U Borského parku 3, Plzeň. Výuka oborů ŠVP Cukrář, Pekař, Řezník-uzenář a Ekonomika a podnikání v potravinářství probíhá na odlouč. pracovišti - Bendova ul. 22. Cena stravování: snídaně 27,-Kč, oběd 38,-Kč, večeře 40,- Kč, celodenní 105,- Kč.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 48 | |||
denní | 104/43 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 120 | |||
denní | 120/101 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 60 | |||
denní | 80/55 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 12 | |||
denní | 20/9 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 12 | |||
denní | 7/5 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Ekonomika a podnikání 63-41-M/01 | 2023–24 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 41/29 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2023–24 | 4 roky | 60 | ČJ, M | ||
denní | 148/60 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Gastronomie 65-41-L/51 | 2023–24 | 2 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 53/30 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.