Obor (ŠVP) | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 48 | |||
denní | 102/43 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 120 | |||
denní | 143/80 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 60 | |||
denní | 86/42 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 12 | |||
denní | 22/8 | |||||
Řezník - uzenář 29-56-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 12 | |||
denní | 13/9 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Ekonomika a podnikání 63-41-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 36/30 | |||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 60 | ČJ, M | ||
denní | 134/60 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Gastronomie 65-41-L/51 | 2021–22 | 2 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 41/30 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika