Typ školy: | Veřejná |
---|
Dny otevřených dveří: 8. 12. 2022 a 12. 1. 2023. Praktické vyučování ve významných hotelových společnostech, gastronomické kurzy a semináře, účast v soutěžích, aktivity v zahraničí, školní restaurace, školní kadeřnictví.
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 15 | |||
denní | 30/15 | Prospěch: 2,5 | ||||
Kadeřník 69-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 15 | PO | ||
denní | 34/15 | Prospěch: 2,5 | ||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 30 | |||
denní | 54/30 | Prospěch: 2,7 | ||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 60 | |||
denní | 79/60 | Prospěch: 2,7 | ||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2023–24 | 3 roky | 30 | |||
denní | 60/30 | Prospěch: 2,5 | ||||
Stravovací a ubytovací služby 65-51-E/01 | 2023–24 | 3 roky | 24 | |||
denní | 19/19 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Gastronomie 65-41-L/01 | 2023–24 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 44/30 | Prospěch: 2,3 | ||||
Nástavbové studium | ||||||
Gastronomie 65-41-L/51 | 2023–24 | 2 roky | 0 | ČJ, M | ||
denní | 26/26 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, PO = pohovor, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.