Typ školy: | Soukromá |
---|
Dny otevřených dveří: 1.12.2020 - ukázky praktické a odborné výuky, prezentace spolupracujících firem. Jídelna, cukrářská dílna, laboratorní kuchyň, DM a odborné učebny v jednom areálu, bezbariérový přístup. Kurzy: barmanský, carvingu, studené kuchyně, sommeliérský, baristický. Bez školného všechny obory. Nová zaměření maturitního oboru: a) Cestovní ruch s rozšířenou výukou jazyků, b) Ekonomika a finance v podnikání. Výuka 2 - 3 cizích jazyků. Nabídka zahraniční praxe a účast žáků v projektu ERASMUS+. Pořádání gastroakcí (firemní akce, svatby, oslavy), LVVZ, vodáckého a cyklistického kurzu a odborných exkurzí. Lze absolvovat zkoušky profesní kvalifikace (Příprava pokrmů teplé kuchyně, Příprava studené kuchyně, Příprava minutek, Složitá obsluha hostů).
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 20 | |||
denní | 37/36 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 30 | |||
denní | 42/40 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2021–22 | 3 roky | 10 | |||
denní | 4/4 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2021–22 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 21/21 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2021–22 | 2 roky | 20 | ČJ, M | ||
denní | 13/13 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.