Typ školy: | Soukromá |
---|
Dny otevřených dveří: 11-12/2023 - ukázky praktické a odborné výuky, prezentace všech oborů se zapojením žáků. V areálu jídelna, cukrářská dílna, laboratorní kuchyň, odborné učebny a DM, bezbariérový přístup. Kurzy: barmanský, carvingu, studené kuchyně, sommeliérský, baristický. Bez školného pro všechny obory. Nově obor Logistické a finanční služby, obor Pekař ve spolupráci s firmou Adélka a.s. Zrekonstruované a nově vybavené učebny. Nabídka zahraniční praxe a účast žáků v projektu ERASMUS+. Pořádání gastroakcí (firemní akce, svatby, oslavy), LVVZ, vodáckého a cyklistického kurzu a odborných exkurzí. Lze absolvovat zkoušky profesní kvalifikace (Příprava pokrmů teplé kuchyně, Příprava studené kuchyně, Příprava minutek, Složitá obsluha hostů).
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2024–25 | 3 roky | 15 | |||
denní | 31/31 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2024–25 | 3 roky | 30 | |||
denní | 25/25 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2024–25 | 3 roky | 6 | |||
denní | 7/7 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2024–25 | 4 roky | 25 | ČJ, M | ||
denní | 19/19 | |||||
Logistické a finanční služby 37-42-M/01 | 2024–25 | 4 roky | 12 | ČJ, M | ||
denní | 1/0 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2024–25 | 2 roky | 20 | ČJ, M | ||
denní | 25/15 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.