Typ školy: | Soukromá |
---|
Dny otevřených dveří: 11-12/2024 - ukázky praktické a odborné výuky, prezentace všech oborů se zapojením žáků. V areálu jídelna, cukrářská dílna, laboratorní kuchyň, odborné učebny a DM, bezbariérový přístup. Kurzy: barmanský, carvingu, studené kuchyně, sommeliérský, baristický. Bez školného pro všechny obory. Nově obor Logistické a finanční služby, obor Pekař ve spolupráci s firmou Adélka a.s. zaměření v oboru Hotelnictví: a) Cestovní ruch s rozšířenou výukou jazyků, b) Ekonomika a finance v podnikání. Zrekonstruované a nově vybavené učebny. Nabídka zahraniční praxe a účast žáků v projektu ERASMUS+. Pořádání gastroakcí (firemní akce, svatby, oslavy), LVVZ, vodáckého a cyklistického kurzu a odborných exkurzí. Venkovní učebna praxe žáků u zaměstnavatelů v oblasti hotelnictví a gastronomie v regionu. Zapojení do projektu IROP a Digitalizace. Menší škola s přívětivým prostředím a přátelskými vztahy s pedagogy a zaměstnanci školy
Obor | Školní rok | Délka studia | Přijmou | Přijímací zkoušky | PLP | OZP |
---|---|---|---|---|---|---|
Forma studia | Přihl./přij. min. rok | |||||
Střední vzdělání s výučním listem | ||||||
Cukrář 29-54-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 15 | |||
denní | 42/13 | |||||
Kuchař - číšník 65-51-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 30 | |||
denní | 40/16 | |||||
Pekař 29-53-H/01 | 2025–26 | 3 roky | 6 | |||
denní | 8/1 | |||||
Střední vzdělání s maturitou | ||||||
Hotelnictví 65-42-M/01 | 2025–26 | 4 roky | 30 | ČJ, M | ||
denní | 40/20 | |||||
Logistické a finanční služby 37-42-M/01 | 2025–26 | 4 roky | 12 | ČJ, M | ||
denní | 4/1 | |||||
Nástavbové studium | ||||||
Podnikání 64-41-L/51 | 2025–26 | 2 roky | 20 | ČJ, M | ||
denní | 24/14 |
PLP = povinná lékařská prohlídka, OZP = vhodné pro zdravotně postižené, ČJ = český jazyk, M = matematika
O této škole uvádíme pouze základní údaje, protože zde nemá svou prezentaci.